Aladdin jr - The Musical

Aladdin - En familiemusikal

15. til 18. april 2021 - Kjøp billetter her

20 gutter og jenter i alderen 14 – 20 år fra MK’s musikal master ensemble inviterer til en fengende, fargerik og magisk forestilling. Aladdin har gått sin seiersgang verden over både som musikal, film og ikke minst som animasjonsfilm i Walt Disneys velkjente strek.

Vi skal til kongeriket Agrabah, der vi følger Aladdin, en vennlig og snill lommetyv med glimt i øyet og ubekymret livsinnstilling. Han får livet snudd opp ned når han møter en vakker ung jente som viser seg å være prinsesse Jasmin. Aladdin er bestemt på å vinne hennes hjerte, selv om han bare er en fattig "gaterotte". Han kommer over en magisk lampe og ånden Genie som kan oppfylle tre av hans største ønsker. Jafar, Sultanens Vesir, har også et desperat behov for å få fingrene i lampen slik at den kan hjelpe han med å bli Sultan og overta tronen i Agrabah.

Aladdin er fylt med herlig dramatikk, kjærlighet og vennskap, nydelig musikk, fargerike kostymer og dansenumre. I tillegg møter vi hele det humoristiske og spennende spekteret av karaktérer som Disney er mestere i å skape. En magisk fargepalett av en forestilling!

Ringerike Kultursenter - Byscenen

Premiere         Torsdag 15. april kl. 18.00
Forestilling       Fredag   16. april kl. 18.00
Forestilling       Lørdag   17. april kl. 13.30 og 16.30
Forestilling       Søndag  18. april kl. 13.30 og 16.30

Priser:
Voksen (o 19 år) kr. 280,- (inkl. avgift)
Barn, ungdom, studenter (m bevis) samt gruppe på min 6 pers. kr 210,- (inkl. avgift)
Barn u 5 (på fang) – gratis

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev