Billy Elliot The Musical

Billy Elliot - en musikal for hele familien

Tid: 27. august til 5. september 2021

Billy Elliot en musikal basert på filmen fra 2000 med samme navn. Musikken er av Elton John, og boken og tekstene er av Lee Hall, som skrev filmens manus.

Billy vokser opp under sparsommelige og tøffe forhold i County Durham, i Nordøst-England på 80 tallet.Det er generalstreik i gruvene etter at statsminister Margareth Thatcher har beordret effektivisering. Lokalmiljøet lider stort under dette. Finansielle problemer setter sitt preg på både offentlig og privat økonomi. Sjargongen er tøff og menneskene er desillusjonerte og sinte.Billy blir møtt med liten forståelse fra lokalsamfunnet og sine nærmeste når han velger dansen.Moren til Billy er død, faren og broren er arbeidsledige og bestemoren lider av demens. Ingen av dem har hverken forståelse eller respekt for Billys ønske om å utvikle sitt talent. Vi følger Billy, hans familie og lokalsamfunnets kamp mot alle utfordringene.

Filmen satte besøksrekord verden over med sin sterke historie og ble nominert til 3 Oscar- og 13 Bafta-priser. Musikalen hadde premiere på Victoria Palace Theatre i Londons West End i 2005 og ble nominert til ni Laurence Olivier Awards, og vant fire, inkludert Best New Musical. I New York vant den ti Tony Awards og ti Drama Desk Awards, inkludert, beste musikal.

MusikalKollektivets dyktige aktører består av 58 skuespillere, sangere og dansere i alderen 10 – 67 år.Vårt BILLY ELLIOT ensemble presenterer en ettertenksom og gripende musikal fylt med humor, alvor, dramatikk, vennskap, kjærlighet og ikke minst drømmen om å realisere sitt talent og stå opp for det man tror på, selv om det bryter med alle vanlige tradisjoner.

FORESTILLINGER PÅ BYSCENEN, RINGERIKE KULTURSENTER

 

Ringerike Kultursenter - Byscenen

Premiere fredag 27. august kl. 18.00
Forestilling lørdag 28. august kl. 17.00
Forestilling søndag 29. august kl. 17.00
Forestilling fredag 3. september kl. 18.00
Forestilling lørdag 4. september kl. 17.00
Forestilling søndag 5. september kl. 17.00

Priser:
Kjøp billetter her:
Voksne (over 18 år) kr 280,- (inkl. avgift)
Barn, ungdom, gruppe (min. 6 stk) kr 180,- (inkl. avgift)
Barn under 6 år (på fang) gratis

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev