Shrek - The Musical

Gå ikke glipp av den fantastiske forestillingen

På sin syv års dag blir det lille grønne trollet Shrek, sendt ut i skogen for å klare seg selv, slik som alle grønne troll før han. Han finner seg sin egne lille sump, hvor han får være i fred for alle som vil han vondt fordi han er stygg og annerledes.

Plutselig en dag invaderes sumpen hans av en mengde fortapte eventyrfigurer som forteller Shrek at de har blitt sendt dit av Lord Farquaad fra byen Duloc. Shrek bestemmer seg for å besøke Lord Farquaad for å finne ut hva som foregår, og på turen møter han et snakkende esel som overtaler han til å slå følge. Farquaad forteller ham at han kan få tilbake sumpen sin dersom han redder en prinsesse for ham, men dette er ingen hvilken som helst prinsesse. Prinsesse Fiona har vært innelåst i et høyt tårn så lenge hun kan huske, voktet av en flammesprutende drage. Hun er også rammet av en forbannelse som forvandler henne til et troll om natten, men det er en hemmelighet hun gjør alt for å skjule. 

MusikalKollektivet presenterer sine dyktige aktører – 65 skuespillere, sangere og dansere i alderen
7 – 60 år. I tillegg har vi hentet hjem 4 profesjonelle utøvere – alle fra vårt eget distrikt.

MK’s ensemblets møte med Shrek, Esel, Lord Farquaad, prinsesse Fiona, og fortapte eventyrfigurer er en herlig forestilling, en miks av eventyr, humor, moral og kjærlighet som vil trollbinde både store og små.

Dette kan ikke bli annet enn”Shrekkelig” morsomt!

FORESTILLINGER PÅ BYSCENEN, RINGERIKE KULTURSENTER

PREMIERE:                     TORSDAG 29. AUGUST KL. 18.00
FORESTILLING:              FREDAG 30. AUGUST KL. 18.00
FORESTILLING:              LØRDAG 31. AUGUST KL. 17.00
FORESTILLING:              SØNDAG 1. SEPTEMBER KL. 17.00

Billetter kjøpes her!

Musikken er komponert av Jeanine Tesori og sangtekster er av David Lindsay-Abaire. Den er basert på animasjonsfilmen Shrek (2001) og William Steigs roman Shrek! (1990).Musikalen fikk god kritikk og ble nominert til åtte Tony Awards, blant annet for beste musikal, beste mannlige- og beste kvinnelige hovedrolle i en musikal.

 

Ringerike Kultursenter - Byscenen

Torsdag 29. august kl. 18.00
Fredag 30. august kl. 18.00
Lørdag 31. august kl 17.00
Søndag 1. september kl 17

Billetter på ringbillett.no

Voksen kr 295,- inkl. avgift
Barn, ungdom (u 18), studenter og gruppe (min 6 stk) kr 170,- inkl. avgift
Barn u 6 år på fang – gratis.

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev