Ingjerd Erika Eid Skjerven

Instruktør dans

ingjerderika@gmail.com
+47 920 22 326

Arbeidserfaring:

Ingjerd begynte å danse på Kristine Glennes Ballettskole da hun var fire år med ballett og jazz-ballett. Hun danset i to år på Ringerike Ballettskole og Dance Center fra hun var tretten år, og var med i deres Elite Crew. I andre klasse begynte Ingjerd i koret Strettolino og var her med i diverse oppsetninger, bla. «PuttiPluttiPlott» og «Trollene på Krokskogen». Hun har vært med på musikalene «Grease» og «Mamma Mia» gjennom Hole Kulturskoles MusikalMix. Da hun var elleve år var hun med i Hole Kulturskoles «Bakgårdskatter» og har siden vært med i «Annie» og «Matilda». Med Musikalkollektivet har Ingjerd vært med i «High School Musikal» og «Hairspray», i tillegg til «Let Us Entertain You 2016». Hun har også danset i Musikalkollektivets Dansekompani fra starten av.

Ingjerd har hatt småjobber som danselærer for barnekor og var danselærer for MKs rekrutter høsten 2017 og våren 2018. Ingjerd skal være danselærer for kursene barnedans, musikalteater (9-11 år) og musikalteater (12+).

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev