Nikoline Roarsdatter Christensen

Instruktør sang

Utdannelse:

Bachelor i utøvende rytmisk musikk 

Arbeidserfaring:

Nikoline Roarsdatter Christensen har 9 års erfaring fra sang-undervisning og kordireksjon. Hun dirigerer per dags dato to barnekor og et ungdomskor i Oslo i tillegg til å ha flere sangelever.  

Hun jobber også som artist, låtskriver, produsent og musiker under artistnavnet AYKO og har blant annet spilt på OverOslo, Kongsberg Jazzfestival, Parkteatret m.m.  

Nå er Nikoline klar for å ta imot sangere i alle aldersgrupper på MK! Hun vil fokusere på å tilrettelegge timene etter hver enkelt elev med fokus på teknikk, formidling og ikke minst sangglede. 

 

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev