Margareth Wiik Fosmo

Instruktør dans

wiik.margareth@gmail.com
+47 906 09 378

Utdannelse:

Bachelorgrad i musikkteater, Musikkteaterhøyskolen

Bachelorgrad i fysioterapi, HIOA

Arbeidserfaring:

Margareth Wiik har tidligere jobbet som danselærer på Art Musikalskole og West End Studios, Aktivitetsleder på Color Line, og jobber i dag også som Musikal/danselærer på Nordstrand Kulturskole. Uttover hennes erfaringer som lærer har hun mange jobber bak seg på scenen også. LUEY 2016, Eventer for Showbøck, West Side Story på Bømlo Teater og Czardasfyrstinnen ved Folketeateret for å nevne noen. Vi er glade for å ha Margareth som danseinstruktør og koreograf her på MK.

 

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev