Marthe Haugan Bekkemoen

Instruktør dans

marthe_haugan@yahoo.no
+47 909 46 737

 

Utdannelse:

Adjunkt ved HiST, 2 år på Bårdar Akademiet (Dans og musikaldans), danser på "Team Action on The Road" (Musikalturnélinje) og har 15 poeng i Teaterdansens historie fra NTNU.

Arbeidserfaring:

Marthe har jobbet på Steinkjer Kulturskole og Modum kulturskole som danselærer og koreograf. Hun har hatt flere oppdrag som koreograf i Nord-Trøndelag: Til diverse hårshow, turngrupper, ungdomsklubber m.m. Marthe var koreograf til studentrevyen ved lærerutdanningen i Trondheim (HiST) i 2009. Hun har også vært instruktør på Inderøy-sommer. Marthe har jobbet som lærer siden 2010 - og har satt opp ulike elevforestillinger på de ungdomsskolene hun har jobbet på. For tiden er hun ansatt på Hole Ungdomsskole der hun blant annet underviser i valgfaget "Sal og Scene". 

 

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev