Thomas Kvamme Urnes

Instruktør dans/ vokal

urnesthomas@gmail.com
+47 904 00 480

Arbeidserfaring:

Går på musikklinja på Ringerike Videregående Skole, og har drevet med musikk, dans og drama i mange år. Har medvirket i flere oppsetninger med Musikalkollektivet, blant annet «Hairspray», «Let Us Entertain You», «Annie», «Matilda» m.m. Var i 2014 og 2015 med på musikalen «Billy Elliot» på Folketeateret, og spilte Michael og var understudy Billy. Medvirket i 2015 i Telenorkampanjen «Foreldreskolen». Spilte i 2017 i TBA sin forestilling «Rockefroskene». Er til daglig dirigent i Ringerike Ten Sing og med i MKs Dansekompani. Har vært med på Kulturakademiet i mange år og spilt i juleforestillingen «Et Juleønske». Spiller trompet og har gjort det i 11 år. 

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev