NYE TILBUD HOS MK VÅREN 21

MK har nå enda flere kurs! 

MUSIKALTEATER GR 1 (8 til 13 år) 
starter opp igjen denne våren med ny liten musikal-produksjon. Til vanlig har MusikalTeater varighet i et skoleår. Pga koronapandemien våren -20 måtte forestillingen utsettes til høsten, det vil da si at vi starter på ny frisk denne våren med nye muligheter og ny påmelding. Våren – 21 skal vi jobbe med utdrag fra musikalen GREASE tilpasset denne grupperingen. I mai -21 spiller vi forestilling på bysalen amfi i Ringerike kultursenter

MUSIKALTEATER GR 2 (6 - 9 år)
er ett av to «etter skolen tilbud» (et godt alternativ til SFO).
Her skal vi jobbe med musikalen Jonas i Jungelen. Vi avslutter kurset med forestilling på bysalen amfi i Ringerike kultursenter i mai.

MUSIKALTEATER GR 3 (10 - 13 år)
Går parallelt med gr 2, dog i hvert sitt studio og med hvert sitt undervisningsopplegg tilrettelagt for aldersgruppen i vanskelighetsgrad utfordringer og ferdighetsnivå. 
Våren – 21 skal denne gruppen jobbe med musikalen Grease og spille forestilling i Bysalen Amfi ila mai-21.

STEPP 2 
(10 - 12 år) 
Nå får du under 13 år endelig en mulighet til å steppe også

POWERSTRETCH GR 1 
Utvider dette tilbudet med enda en gruppe. Nå får flere mulighet til å være med på denne populære klassen.

HEELS 13 + 
Denne klassen er åpen for alle nivåer. Vi jobber med å utvikle din personlige stil og finne ditt kunstneriske uttrykk. Det blir fokus på styrke, teknikk og bygge selvtillit som danser. Hele timen foregår i heler og vil bestå av oppvarming, øvelser over gulvet og masse koreografi. Her trenger du sko med høye heler som sitter godt på foten og klær du føler deg komfortabel i.

HIPHOP FUSION 13 + 
Denne klassen er åpen for alle nivåer.
Hiphop Fusion blander ulike stilarter og musikkgenre inspirert av hiphop, commercial, dancehall mm Det blandes rytmene fra Latin Amerikansk musikk med mer kommersiell hiphop. Vi jobber med å lære grunnleggende trinn og bruker dette som en base for en koreografi til MK’s Jul- og og vårforestillinger.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev