Ballett 3

Ballett er fett

Denne klassen er for de som har danset ballett tidligere og er på et viderekommet nivå. Vi fordeler timene ved å jobbe vekselvis på barre, på gulvet/over gulvet i tillegg til at elevene lærer en koreografi som de viser på MK’s Jul- eller vårforestillinger. Denne klassen er flott om du ønsker å komme inn på Junior eller Dansekompaniet.

Klassene er semesterbasert. Påmelding her på musikalkollektivet.no per semester.

Høst: fra september til desember – 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDERFORESTILLING.

Vår: fra januar til mai. 13 klasser +  prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

Instruktør er Kristoffer

Minimum 5 elever - maks 15

Timeplan

Ballett Nivå 3 (lukket klasse) :
Mandager kl. 18:45 - 19:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Ballett Nivå 3 (lukket klasse) :
2,000 kr per semester

Praktisk info

Utstyr:

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og drikkeflaske. Tettsittende klær og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev