Moderne 13+

Frem med uttrykk og følelser!

Åpent for alle nivåer. Moderne er en blanding av stilene jazz, contemporary og ballett. I disse timene fokuserer vi på kroppens naturlige bevegelsesmønster, det er mye gulvarbeid, og mye kreativt arbeid. De som har danset mye jazz eller ballett tidligere vil oppleve at dette er en helt annet måte å jobbe på Vi jobber mindre teknisk og mer med følelser og å uttrykke følelser gjennom bevegelser. Klassen er semesterbasert. Påmelding per semester.

Høst: fra aug/sept til des. – min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDER.
Vår: fra januar til mai. Min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

TIRSDAGER KL. 17.10 – 17.55.
Pris kr 2.300 per semester
Instruktør: Xaviara A. Stokstad

 

Timeplan

Moderne 13+:
Tirsdager kl. 17:10 - 17:55

Se fullstendig timeplan

Priser

Contemporary 2:
2,300 kr per semester

Praktisk info

Utstyr: Barbeint eller sokker, anbefaler langermet genser og bukse/tights, dette er ikke påkrevd, men anbefales på grunn av mye gulvarbeid

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev