Contemporary 2 (12+)

Frem med uttrykk og følelser!

Åpen for alle nivåer. Contemporary er en blanding av stilene jazz, moderne og ballett. I disse timene fokuserer vi på kroppens naturlige bevegelsesmønster, det er mye gulvarbeid, og mye kreativt arbeid. De som har danset mye jazz eller ballett tidligere vil oppleve at dette er en helt annet måte å jobbe på, vi jobber mindre teknisk og mer med følelser og å uttrykke følelser gjennom bevegelser. Dette er en veldig spennende stil som vi gleder oss til å introdusere på Musikalkollektivet.

Klassene er semesterbasert. Påmelding her på musikalkollektivet.no per semester.

Høst: fra september til desember – 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDERFORESTILLING.

Vår: fra januar til mai. 13 klasser +  prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

Instruktør er Xaviara

Minimum 6 elever - maks 15

Timeplan

Contemporary 2:
Tirsdager kl. 17:40 - 18:25

Se fullstendig timeplan

Priser

Contemporary 2:
2,000 kr per semester

Praktisk info

Utstyr: Barbeint eller sokker, anbefaler langermet genser og bukse/tights, dette er ikke påkrevd, men anbefales på grunn av mye gulvarbeid

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev