Jazz 2

Gå på jazz for å utvikle ditt talent

Denne klassen krever at du har danset tidligere. Det legges vekt på individuell teknisk vekst, og det forventes at elevene har grunnleggende danseteknikk. Vi lærer en koreografi hvert semester som elevene viser frem på MK’s Jul- og og vårforestillinger. Det vil være mye fokus på uttrykk, utstråling og sjangerforståelse.
Denne klassen er flott om du ønsker å utvikle deg for å komme inn på Dansekompaniet etterhvert. 

Klassene er semesterbasert. Påmelding her på musikalkollektivet.no per semester.

Høst: fra september til desember – 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDERFORESTILLING.

Vår: fra januar til mai. 13 klasser +  prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

Instruktør er Xaviara

 

 

Timeplan

Jazzdans Nivå 2 (lukket klasse) :
Mandager kl.18:45 - 19:30

Se fullstendig timeplan

Priser

Jazzdans Nivå 2 (lukket klasse) :
2.000kr per semester

 

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og sko som man kan danse i. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev