Juniorkompaniet

Ta det til et nytt nivå

Dette er en lukket klasse som du må gå på audition for å kunne delta på. Du trenger ikke tidligere erfaring, men her kreves arbeidsvilje og et stort ønske om å lære for å delta på disse timene. Her jobber vi med koreografi, musikk og sjangerforståelse og sceneuttrykk. Instruktøren stiller høye krav og forventninger til klassen. Elevene får delta på en workshop helg med Dansekompaniet og EliteCrew hvor de har teknikk-klasser i MK sine lokaler sammen med to instruktører. I tillegg skal de gjøre ulike koreografier på MK's Jul og vårforestillinger.

Instruktør er Therese.

 

Timeplan

Juniorkompaniet 8 - 13 år:
Torsdager kl. 16:00 - 17:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Juniorkompaniet 8 - 13 år:
2,250 kr per semester

Se fullstendig timeplan

Praktisk info

Joggesko/Sneakers, lett bevegelige klær og drikkeflaske. Ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev