Musikalgruppe V

Det er ikke bare unga som har lov til å ha det gøy på scenen!

Musikalgruppe er et eget tilbud for voksne som har lyst til å jobbe med sang, dans og teater og stå på en scene. Voksne som har lyst til å utfordre seg selv innenfor fagkretsene. Hente frem det kreative og lekne, og være medvirkende til egne musikalog showforestillinger, samt delta på Musikaltilbudets årlige produksjoner som solister, skuespillere og ensemble. På musikalgruppe for voksne jobber vi med oppøving av gehør, stemmekvalitet, klang, pust og sjangerforståelse. Vi danser enkle koreografier tilrettelagt for nivået til gruppa (man må ikke danse, det finnes nok andre ting å gjøre) Vi jobber med hele spekteret av skapende krefter, innsikt, forståelse og formidlingsevne av en karakter, rolle- og sangtekst.

1. SEMESTER FRA SEPTEMBER TIL FEBRUAR: MK’s JULEKALENDER, og minimum 2 forestillinger med egen musikalproduksjon på Bysalen Amfi. 
2. SEMESTER fra februar til august/september: MK’s DANSE MOT VÅR, og medvirke i Musikalprogrammet sin produksjon med minimum 4 forestillinger på Byscenen, samt teatertid i forkant av produksjonen. 

Instruktører er Therese, Margareth og Hilde.

Timeplan

Musikalgruppe for voksne:
Torsdager 19:00 - 21:15

Se fullstendig timeplan

Priser

Musikalgruppe for voksne:
4 500 kr (Fordelt på to semester)

Se fullstendig timeplan

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev