Musikalteater 2 - Astrid Lindgrens verden + Fame jr

Sang, dans og teater i herlig harmoni.

Dette tilbudet har varighet et skoleår, der vi i løpet av to semestre skal øve inn en forkortet utgave av en musikal/ et show som primært vises for foresatte, familie og venner med forestilling i bysalen amfi i mai hvert år. Vi ønsker også å ha en forestilling på formiddagstid den samme dag for barnehager og førskoler, hvis det er mulig å få musikalelevene fri fra sine skoler.

På MusikalTeatergruppene øver vi sang, dans og teater, leker oss med teaterøvelser og øver inn koreografier tilpasset alderstrinn og nivå. Vi jobber med solister, kor, replikker og rollekarakterer. Det blir laget et eget manus til gruppene. Alle får roller og noen replikker, slik at det blir en fin helhet og flyt i stykket. Elevene får også være med på maskekurs hvor de lærer å legge maske på deler av egen rollekarakter. Vi bruker kostymer og enkel scenografi på forestillingen/e.

Elevene er i tillegg også med på forestillingene «MKs Julekalender» og vårforestillingen «Danse mot vår» sammen med resten av MusikalKollektivet’s aktører. Dette er et gøyalt og lærerikt kurs for den som enten liker å spille teater, synge eller danse eller alt på en gang. Hvis man i tillegg har lyst til å prøve deg på audition til MKs store musikalproduksjoner ved en senere anledning, er dette en super måte å forberede seg på.

Skoleåret 2020 – 2021 skal vi jobbe med forestillingen «ASTRID LINDGRENS VERDEN + Fame Jr» 

Instruktører er Hilde/ Åsa

Timeplan

Musikalteater gr 2:
Tirsdager kl. 13:00 - 15:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Musikalteater gr 2:
5200 kr per elev (2600kr per semester - tilsvarer 55 timers undervisning)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev