Musikalteater - Jungelboken (8-13 år)

Sang, dans og teater i herlig harmoni

På MusikalTeatergruppene øver vi sang, dans og teater, leker oss med teaterøvelser og øver inn koreografier tilpasset alderstrinn og nivå. Vi jobber med solister, kor, replikker og rollekarakterer. Det blir laget et eget manus til gruppene. Alle får roller og replikker, slik at det blir en fin helhet og flyt i stykket. Elevene får også være med på maskekurs hvor de lærer å legge maske på egen rollekarakter. Vi bruker kostymer og enkel scenografi på forestillingen/e.

Elevene er i tillegg også med på forestillingene «MKs Julekalender» og vårforestillingen «Danse mot vår» sammen med resten av MusikalKollektivet’s aktører. Dette er et gøyalt og lærerikt kurs for den som enten liker å spille teater, synge eller danse eller alt på en gang. Her kreves ingen audition for å delta. Hvis man i tillegg har lyst til å prøve seg på audition til MKs store musikalproduksjoner ved en senere anledning, er dette en super måte å forberede seg på.

Skoleåret 21 – 22 skal vi jobbe med utdrag fra musikalen "Jungelboken" tilpasset denne grupperingen. I mai -22 spiller vi forestilling på bysalen amfi i Ringerike kultursenter

Instruktører er Hilde/ Edda/ Hannah

NB! Dette kurset er nå fullt, men ta gjerne kontakt for gode alternativer 

Timeplan

Musikalteater gr 2:
Tirsdager kl. 15:15 - 16:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Musikalteater gr 2:
4500 kr per elev (fordelt på to semester)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev