Power Stretch

Styrke og tøying

Denne klassen er åpen for alle nivåer og alle aldre. Vi starter med en lett oppvarming før vi kjører 15-20 min styrke og 20 min tøying. For å utvikle seg teknisk trenger man både styrke og smidighet så denne klassen er et perfekt tilskudd til deg som allerede danser mye og ønsker å utvikle deg fortere, eller for deg som bare ønsker litt ekstra trening i hverdagen. Det blir masse energi og kul musikk med deilig avslapning på slutten.

Instruktør er Xaviara

NB! Dette kurset er fullt. Vennligst ta kontakt for gode alternativer.

Timeplan

Power Stretch:
Tirsdager kl. 19:00 - 19:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Power Stretch:
2,000 kr per semester

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev