Musikal Rekrutter

For deg med en musikalspire i magen!

Dette kurset er auditionbetinget. Her jobber vi med egenutvikling, det å tørre å eksponere seg, bli trygg på seg selv og eget utrykk gjennom sang, dans og teater. Vi oppøver stemmekvalitet, gehør, skuespillerteknikk og danseferdigheter. Dette er en klasse som tilbys elever som var på musikalaudition (avholdes hver høst), men som ikke kom med på hovedproduksjonen. Dette er en ypperlig mulighet for å skaffe seg sceneerfaring og utvikle seg for å komme med på hovedproduksjonen til Musikal.

Denne gruppen er også tiltenkt å være en del av Musikalprogrammets produksjon som ensemble.

Skoleåret 2019 – 2020 skal vi jobbe med eget stoff og musikalen ……? (blir offentliggjort i juni)
Kurset består av en times undervisning hele høstsemesteret og deler av vårsemesteret før de går over i samøving med Musikalprogrammet 2 ½ time i april/mai hvert år. I tillegg inngår teatertid i forkant at produksjonen og minimum 4 forestillinger. Musikalrekrutter er også med på MK’s årlige forestillinger MK’s Julekalender og Danse mot vår

Instruktører er Hilde/ Margareth

Timeplan

Musikalrekrutter:
Torsdager 16:00 - 17:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Musikalrekrutter:
4500,- (Fordelt på 2 semester)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev