Sangtimer

Sangtimer

Fokuset ligger på personlig utvikling av sangstemmen. Her jobbes det med forskjellige genre og måter å bruke stemmen på, i tillegg til uttrykk og formidlingsevne. Kort sagt alt som gjør oss til bedre sangere.

Her leker vi oss med stemmen og sanggleden og oppøving av vokalteknikk.  Vi jobber med utvikling av stemmeregister, klang, pust, intonasjon, vibrato og stemmekontroll. Vi oppøver gehør gjennom solist og korarbeid. Fokuset ligger på personlig utvikling av sangstemmen.
Vi jobber med forskjellige genre og måter å bruke stemmen på i tillegg til uttrykk og formidlingsevne. Kort sagt alt som gjør oss til bedre sangere. Elevene er med på MK’s årlige Jule- og vårforestillinger på Byscenen i tillegg mindre opptredener rundt i distriktet.

Denne timen kan også deles opp i 30 minutters sangtime, der en og en får egen coatching av utdannet pedagog/instruktør hvis ønskelig.

Vi ønsker Nicoline Roarsdatter Christensen velkommen som ny sanglærer på MusikalKollektivet. Nikoline har Bachelor i utøvende rytmisk musikk og 9 års erfaring fra sang-undervisning og kordireksjon. Hun dirigerer per dags dato to barnekor og et ungdomskor i Oslo i tillegg til å ha flere sangelever.

Nicoline jobber også som artist, låtskriver, produsent og musiker under artistnavnet AYKO og har blant annet spilt på OverOslo, Kongsberg Jazzfestival, Parkteatret m.m. Nå er Nikoline klar for å ta imot sangere i alle aldersgrupper på MK! Hun vil fokusere på å tilrettelegge timene etter hver enkelt elev med fokus på teknikk, formidling og ikke minst sangglede.

Nicoline underviser på MK fredager og lørdager fordelt på 10 gangers kurs denne våren.

 

Timeplan

Sangtimer:
Fredager og lørdager - Etter avtalt tid

Se fullstendig timeplan

Priser

Vokalklasse:
2100 kr per semester

Praktisk info

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev