Teknikk og hopp

Pirouetter og hopp 12 +

Denne timen passer for deg som har danset litt tidligere. Vi gjør en rask oppvarming før vi jobber med fokus på pirouetter og hopp. Du får individuell tilbakemelding og tips for å forbedre pirouettene dine og lærer ulike hopp og triks over gulvet. Denne timen er perfekt dersom du ønsker å komme på et viderekommet nivå i jazz, ballet eller contemporary.
Utstyr: Vi anbefaler oppsatt hår fordi vi snurrer mye og klær som er lette å bevege seg i. Ingen smykker eller store klokker.


Fottøy: barbeint eller sokker/tåhetter.
Instruktør: Kristoffer Solberg

 

 

Timeplan

Teknikk og hopp:
Mandager kl 17:45 - 18:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Teknikk og hopp:
2,000 kr per semester

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og høyhelte sko som man kan danse i tilgjengelig hjemme. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev