Råere show skal du lete lenge etter

MusikalKollektivet presenterer nok en gang braksuksessen Let Us Entertain You!


Kjøp billetter her!

Vi er tilbake i sirkusmanesjen med et storslått musikalshow. I år har vi hentet inspirasjon fra bl.a. Alice i Eventyrland, Catch Me If You Can, Moulin Rouge og Trollmannen fra Oz m.fl.
Flettet sammen til et dramatisk eventyr med imponerende musikalske numre, sjonglerende akrobatikk og halsbrekkende stunt, lover vi en en spektakuloer musikalsk reise.
Presentert av profesjonelle artister, som bl.a fjorårsfavorittene Ross MacLeod og Maren Hallberg Solhaug. (som nå også gjør stor suksess i sommerrevyen på Gledeshuset) Med artister som både har lokal og internasjonal tilknytning i samarbeid med noen av MusikalKollektivet’s kommende stjerner er det duket for høstens store eventyr!

På fredag og lørdag er det også mulig å bestille billetter som inkluderer en 7 retters tapasmeny, drikke og musikalske overraskelser, før forestilling. Merk tiden. Maten leveres av Brasseriet Fengselet.

PREMIERE FREDAG 24. NOV KL. 19.30 (kl. 18.00 for de m vip.billett/Full pakke)
FORESTILLING LØRDAG 25. NOV KL. 19.00 (kl. 17.30 for de m vip.bill/Full pakke)
FORESTILLING SØNDAG 26. NOV KL. 15.00

Alles Kulturhus
24. november – 26. november 2023

Billetter på Alles kulturhus sine nettsider:
NOK 230 – 895

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev