Hilde Dahlen

Medeier og daglig leder

hilde@musikalkollektivet.no
+47 996 99 078

Utdannelse:

Barrat Dues musikkinstitutt. Grunnfag i Drama og teater.

Arbeidserfaring:

Arbeidserfaring: Hilde har jobbet 33 år i Hole kommune som musikklærer, drama- og teaterlærer, kordirigent, instruktør og regissør. Hilde har også vært kunstnerisk ansvarlig for musikallinjen i 10 år. Hun har produsert, skrevet, tilrettelagt og regissert ca 50 små og store musikaler, historiske spel og teaterstykker gjennom årene. Hilde har også jobbet som kunstnerisk leder ved Art Musikal og Ballettskole på Røa i 9 år og har regissert flere forestillinger på Chatau Neuf, Sandvika teater og Chat Noir for Art. Hilde har mottatt priser som: Sangen og musikkens hederstegn, Hole kommunes kulturpris og Buskerud fylkeskommunes kulturpris. Hilde er forøvrig utøvende som sanger og skuespiller i diverse sammenhenger.

 

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev