Monica Sik Holm

Medeier og musikalsk ansvarlig

monica@musikalkollektivet.no
+47 480 21 307

Utdannelse:

First Class BA (Hons), Music Performing Arts fra LIPA

Arbeidserfaring:

Monica jobber som sanger, skuespiller, komponist og pianist verden rundt, med base i både Norge og England. Hun har medvirket i musikaler, pantomimer, show og konserter på anerkjente teatre og hoteller samt på noen av verdens mest luksuriøse cruise skip. Sist gjorde hun "Scandinavian Heart" (Iris Theatre, Covent Garden) og "Cinderella" (Plowright Theatre) og turnerer England med teatershowet "A Beautiful Noise - The Neil Diamond Story".

I Norge er hun hvert år å se i "Rockefroskene" og i sommershowet "Spillelista"i Larvik. 
Hun er også en del av dubbe-teamet til Voice Archive/Adrenaline Dub UK, og har tidligere dubbet leker for Fisher Price.

Monica har vært musikalsk ansvarlig/kapellmester for flere av produksjonene ved Hole Kulturskoles musikallinje, i tillegg til en rekke cabareter og forestillinger i inn og utland. Hun har undervist i sang og musikkteater ved PSSA London, Pauline Quirke Academy, Pinnacle Performing Arts, Boundless Dance, Forte Arts, West End Stage Summer School og Art Musikalskole, i tillegg til å undervise private elever i sang, piano og musikkteori.

Monica har vært prosjektleder og har også erfaring som produsent. Som komponist står hun bak 7 musikaler, deriblant Musikalen Bucuresti, Jog On og Piken med Fyrstikkene. 
Hun har mottatt flere priser, bla. Sparebank 1's Talentstipend, Buskerud fylkeskommunes utviklingsstipend for kultur, Celledelingsstipendet og Drømmestipendet.

 

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev