Therese Knoph Sulland

Medeier og seksjonsleder for MK/Dans

therese_tk_@hotmail.com
+47 988 157 83

Utdannelse:

Bårdar Akademiet.

Arbeidserfaring:

Therese jobber som klasseforstander for danselinja på Ringerike folkehøgskole i tillegg til å ha danseundervisningen på musikallinjen på samme skole. Hun har jobbet på Art musikal og ballettskole i 9 år og på Hole Kulturskoles Musikallinje i 4 år. Therese har koreografert for Band Show i Arendal, Jørgen Mo spelet, Trollnatt og oppsetningen av musikalen Bucuresti både i Hønefoss, Oslo, Drammen og i Liverpool i tillegg til en rekke musikaloppsettinger. Som skuespiller, sanger og danser har hun medvirket i diverse oppsetninger som: Padda i TBA's Rockefroskene i flere sesonger, "Jørgen Moe på eventyrgården", danser i Eurovision Song Contest, som korist i Nobel Konserten i 2010, samt en rekke konserter.

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev