Artist 4

Her jobber vi med alt som skal til for å bli en artist!

I dette tilbudet legges det vekt på at eleven er ekstra interessert i å lære seg alt som skal til for å bli en artist. Elevene jobber med eget uttrykk/særpreg i tillegg til å jobbe som en av flere i et lite ensemble. Vokalteknikk, gehør, klang, uttrykk og formidlingsevne, bidra til ... være med å utforme konsertrep. Konsertarr. Elevene lager selv koreografier og staging til musikal- og popmusikk. Det blir mye kor- og solistarbeid og fokus på personlig utvikling. Her er må du ha sangerfaring og et godt gehør. Sang, dans og staging= utøvende showgruppe.

Artist 3 – øvet klasse deltar på MK’s jul- og sommerforestillinger i tillegg til egne konserter og div eventer alene, eller sammen med de andre artistene og div musikere. På konsertene kjøper vi inn også lydtjenester. Varighet fra aug/sept. til mai. ca 40 t. undervisning i tillegg til øvelser opp mot konsertene.

ONSDAGER 16.45 – 17.45.
Pris 5.000,- fordelt på 2 semestre.
Pedagog og instruktør Hilde Dahlen

NB! Dette kurset er nå fullt. Ta kontakt for gode alternativer

Timeplan

Artist 4:
Onsdager 16:45 - 17:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Artist 4:
5000 kr (fordelt på to semester)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev