Artist 1 (10 +)

Her jobber vi med alt som skal til for å bli en artist

Hvis du liker å synge alene eller sammen med andre, stå på en scene og formidle musikk er dette kurset en super anledning til akkurat det. På Artist 1 driver vi med sang, dans og staging/enkel koreografi, jobber med teknikk, gehør, klang, uttrykk og formidlingsevne til musikal- og popmusikk. Det blir mye kor- og solistarbeid og fokus på personlig utvikling. Her er det fint med litt sangerfaring og et godt gehør. Denne gruppen deltar på MK’s jul- og sommerforestillinger i tillegg til egne konserter sammen med de andre artistene og div musikere. På konsertene kjøper vi inn også lydtjenester.

Varighet fra aug/sept. til mai ca 40 t. undervisning i tillegg til øvelser opp mot konsertene.

TIRSDAGER kl. 16.00 – 17.00.
Pris kr. 5000 fordelt på to semestre
Instruktør Hilde Dahlen

Timeplan

Artist 1 (10+):
Tirsdager 16:00 - 17:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Artist 1 (10+):
5000 kr (fordelt på to semester)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev