Artist 3 (GutteCrew)

I dette tilbudet legges det vekt på at eleven er ekstra interessert i å lære seg alt som skal til for å bli en artist. Sang, dans og staging= utøvende showgruppe.

Elevene skal jobbe med eget uttrykk/særpreg i tillegg til å jobbe som en av flere i et lite ensemble. Her jobber vi med vokalteknikk, gehør, klang, uttrykk og formidlingsevne. Det blir laget enkle koreografier og staging til musikal- og popmusikk. Det blir mye kor- og solistarbeid og fokus på personlig utvikling. Her er må du ha litt sangerfaring og et godt gehør. Sang, dans og staging= utøvende showgruppe som deltar på MK’s jul- og sommerforestillinger i tillegg til andre små og store events i distriktet vårt.

Varihet fra september til mai.

ONSDAGER 15.45 – 16.45.
Pris 5.000,- fordelt på 2 semestre.
Pedagog og instruktør Hilde Dahlen

 

Timeplan

Artistgruppe 3 (GutteCrew:
Onsdag 15:45 - 16:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Artistgruppe 3 (GutteCrew):
5000 kr (fordelt på to semester)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev