Ballett 13+ (Nivå 3)

Ballett er fett

Denne klassen er for de som har danset ballett tidligere og er på et viderekommet nivå. Vi fordeler timene ved å jobbe vekselvis på barre, på gulvet/over gulvet i tillegg til at elevene lærer en koreografi som de viser til jul og vårforestillinger. Denne klassen er flott om du ønsker å komme inn på Dansekompaniet eller Elite Crew. Klassen er semesterbasert. Påmelding per semester.

Høst: fra aug/sept til des. – min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDER.
Vår: fra januar til mai. Min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

MANDAGER KL. 19.00 – 20.00.
Pris kr 2.300 per semester
Instruktør: Xaviara A. Stokstad

 

Timeplan

Ballett 13+ (Nivå 3) :
Mandager kl. 19:00 - 20:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Ballett Nivå 3 (lukket klasse) :
2,300 kr per semester

Praktisk info

Utstyr:

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og drikkeflaske. Tettsittende klær og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev