Ballett 7 - 12 år

Ballett er fett

Denne klassen tar for seg grunnleggende ballett-teknikk og nybegynnernivå. Vi jobber mot at eleven skal utvikle seg mye dette første året. Vi jobber vekselvis på barre, på gulvet/over gulvet i tillegg til at elevene lærer en koreografi som de viser på MK’s Jul- og og vårforestillinger. Klassen er semesterbasert. Påmelding per semester.

Høst: fra september til desember – 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDERFORESTILLING.

Vår: fra januar til mai. 13 klasser +  prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

Instruktør er Xaviara A. Stokstad 

 

Timeplan

Ballett 7 - 12 år:
Onsdager kl. 16:00 - 16:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Ballett 7 - 12 år:
2,300 kr per semester

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og drikkeflaske. Ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev