Danseklasse V

Danseglede kjenner ingen aldersgrenser

Denne klassen krever ingen ferdigheter, kun danseglede. Her vil latteren sitte løst og fokuset være retter på gleden over å bevege seg og bruke kroppen til musikk. Vi tar utgangspunkt i jazzteknikken og jobber med enkle tekniske øvelser for å styrke kroppen, kjernemuskulaturen og fleksibiliteten. Vi jobber i et tempo som blir tilpasset klassen og de som deltar. Hvis ønskelig kan deler av klassen inkludere stepp, men dette avtales med instruktøren. Vi lærer en enkel koreografi som vi viser frem på forestillingen på slutten av semesteret under forutsetning av klassen ønsker det.

Klassen er semesterbasert. Påmelding per semester.

Høst: fra aug/sept til des. – min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDER.
Vår: fra januar til mai. Min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

TIRSDAGER kl. 19.00 – 20.00.
Pris kr 2.300 per sem.
Instruktør: Xaviara A. Stokstad

 

Timeplan

Danseklasse for voksne:
Tirsdager 19:00  - 20:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Danseklasse for voksne:
2300,- per semester

Praktisk info

Utstyr:

Oppsatt hår eller håret bort fra ansiktet. Lett bevegelige klær, dansesko, joggesko eller sneakers. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev