Dansekompaniet

Klar for å ta det enda et steg videre

Dette er en lukket klasse som du må gå på audition for å kunne delta på. Her kreves tidligere erfaring, arbeidsvilje og et stort ønske om å lære for å delta på disse timene. Her jobber vi med koreografi, musikk og sjangerforståelse og sceneuttrykk. Instruktøren stiller høye krav og forventninger til klassen.

Elevene får delta på en helgeworkshop med juniorkompaniet og EliteCrew. I tillegg skal de gjøre ulike koreografier på MK's Jul og vårforestillinger.

Undervisningsåret har varighet fra aug/sept til mai.
MANDAGER KL. 16.00 – 17.00.
Pris kr.5.000 (inkl. workshop avgift) fordelt på to semestre.
Instruktør Therese Knoph-Sulland

Timeplan

Dansekompaniet 13+ år:
Mandager kl 16:00 - 17:00

Se fullstendig timeplan

Priser

Dansekompaniet 14+ år:
5.000,- (inkl. workshop avgift) fordelt på to semestre

Se fullstendig timeplan

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og høyhelte sko som man kan danse i tilgjengelig hjemme. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev