EliteCrew

Push it to the limit

Dette er et tilbud for spesielt talentfulle elever som blir plukket ut etter audition til Dansekompaniet og Juniorkompaniet. Her er det ingen aldersgrense, instruktøren gir et tilbud til de som er aktuelle etter audition. Elevene skal delta på en workshop helg sammen med Juniorkompaniet og Dansekomaniet hvor de har teknikk-klasser sammen og får undervisning av ulike pedagoger.

Undervisningsåret har varighet fra aug/sept til mai.

TIRSDAGER KL. 16.00 – 17.00.
Pris kr.5.000 (inkl. workshop avgift) fordelt på to semestre.
Instruktør Therese Knoph-Sulland.

 

Timeplan

EliteCrew:
Tirsdager kl 16:00 - 17:00

Se fullstendig timeplan

Priser

EliteCrew:
5.000,- (inkl. workshop avgift) fordelt på to semestre

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og høyhelte sko som man kan danse i tilgjengelig hjemme. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev