Jazz 1 (12+)

Ta nye steg i Jazzdansen

Denne klassen bygger på samme prinsipper og undervisningspedagogikk som Jazzdans – men kan bevege seg dypere og på et høyere nivå da elevene er eldre og har kommet lengre i sin fysiske utvikling. Legges mer vekt på individuell teknisk utvikling og høyere vanskelighetsgrad. Vi lærer en koreografi hvert semester som elevene viser frem på MK’s Jul- og og vårforestillinger. Det vil være mye fokus på uttrykk, utstråling og sjangerforståelse Klassen er semesterbasert. Påmelding per semester.

Høst: fra aug/sept til des. – min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDER.
Vår: fra januar til mai. Min 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

TIRSDAGER KL. 18.00 – 18.45.
Pris kr 2.300 per semester
Instruktør: Therese Knoph-Sulland

NB! Dette kurset er nå fullt. Ta kontakt for gode alternativer

Timeplan

Jazz 1 (Nivå 2):
Tirsdager kl.18:00 - 18:45

Se fullstendig timeplan

Priser

Jazz 12+ (Nivå 2):
2.300kr per semester

 

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og sko som man kan danse i. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev