Jazz 12+ (Nybegynner)

Gå på jazzdans for å utvikle ditt talent

Denne klassen bygger på samme prinsipper og undervisningspedagogikk som Jazzdans – men kan bevege seg dypere og på et høyere nivå da elevene er eldre og har kommet lengre i sin fysiske utvikling. Legges mer vekt på individuell teknisk utvikling og høyere vanskelighetsgrad. Vi lærer en koreografi hvert semester som elevene viser frem på MK’s Jul- og og vårforestillinger. Det vil være mye fokus på uttrykk, utstråling og sjangerforståelse.

Klassene er semesterbasert. Påmelding her på musikalkollektivet.no per semester.

Høst: fra september til desember – 13 klasser + prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's JULEKALENDERFORESTILLING.

Vår: fra januar til mai. 13 klasser +  prøveperiode i teateret før medvirkning på MK's DANSE MOT VÅR.

Denne klassen er flott om du ønsker å komme inn på Jazz nivå 2

Instruktør er Xaviara

Minimum 6 elever - maks 15

 

Timeplan

Jazz - Nybegynner
Mandager kl.18:05 - 18:50

Se fullstendig timeplan

Priser

Jazz - Nybegynner:
2.300kr per semester

 

Praktisk info

Oppsatt hår, myksko eventuelle andre dansesko og sko som man kan danse i. Drikkeflaske og ingen store smykker, øreringer eller klokker.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev