Musikalteater (10 - 15 år)

Sang, dans og teater i herlig harmoni

Her jobber vi med utdrag fra div musikaler gjennom et skoleår. Vi øver vi sang, dans og teater, leker oss med teaterøvelser og øver inn koreografier tilpasset alderstrinn og nivå. Det blir laget et eget manus til gruppene, hvor alle får roller og replikker. Vi bruker lyd, lys, kostymer og enkel scenografi på forestillingen. Dette er et gøyalt og lærerikt kurs for den som enten liker å spille teater, synge eller danse eller alt på en gang. Her kreves ingen audition for å delta.

Skoleåret 23 – 24 skal vi jobbe med utdrag fra musikalen Madagascar med forestilling i Bysalen amfi i mai – 24. Elevene er også med på elevforestillingene MKs Julekalender og Danse mot vår.

Varighet fra aug/sep til mai. Ca 40 t undervisning i tillegg til en liten prod.periode.

MANDAGER 15.45 – 17.15
Pris.kr 5.000,- fordelt på to semestre.
Instruktører: Maria Rensel og Vilde Brennhovd

 

Timeplan

Musikalteater gr 2:
Mandager kl. 15:45 - 17:15

Se fullstendig timeplan

Priser

Musikalteater gr 2:
5000 kr per elev (fordelt på to semester)

Praktisk info

Ha med drikkeflaske, joggesko/myksko og klær som er lette å bevege seg i.

Påmelding til kurs

Søskenmoderasjon

Søsken nr 2 –20 %, Søsken nr 3 –50 % av totalsummen. (fyll inn hvor mange søsken som også er elever og på hvilket tilbud på påmeldingsskjemaet)

GENERELL INFORMASJON FOR PÅMELDING

Tilbudene Musikal, Musikal Master, Junior- og Dansekompani er auditionbetinget. Informasjon om audition finner du under nyheter. På Musikal og Musikal Master undertegnes en egen kontrakt mellom MK og bruker. Alle andre klasser og kurs på MusikalKollektivet har varighet for et år. Skal man avslutte kurset/klassen før skoleåret er slutt det sendes en skriftlig oppsigelse av plassen. Påbegynt semesteravgift tilbakebetales ikke.

Andre rabatter

Fler enn ett kurs: -10 % på 2. kurset, -20 % på 3. kurset etc

Nyhetsbrev